En uke til konkurranse (igjen!)

Mener å huske fra barndommen av at høsten var lang.

Virkelig lang. Jeg mener, fra sommerferien slutter og til juleferien begynner er det jo en evighet! Det var kanskje en høstferie inni der et sted, men de dagen gikk jo raskt, så de telles ikke. Men poenget her var altså at høsten, med mørkere og mørkere kvelder og morgener, egentlig ikke gikk noe sted i det hele tatt. Den bare var der.

Men så, inn kom Sportsdansen og nå er vi mer i "Hæ? Slutten av oktober og konkurranse igjen ALLEREDE?"

Så nå er høsten alt, ALT for kort: Sesongen begynte i uke 35. Første konkurranse var i uke 39. Nå er vi i uke 43 og det er konkurranse igjen! Galskap. Men gøy!

Jeg og fruen var ikke klar for noen konkurranse i uke 39. Pussig nok har vi sagt ja til å være med nå. Må lære meg å unngå blikket og de blå, bedende øynene til danselæreren vår ;-). Neida, skal ikke skylde på henne her. Eller jo, uten Juliana hadde nok livet vårt vært litt mer kjedelig og A4 (Jo, Harley Davidson er A4 blant HOG-vennene våre :-D), og definitivt ikke inneholdt Sportsdans. Så, takk igjen, Juliana! Du må nok holde ut med oss en stund til! :-)

Hadde en typisk "høst-uke" i forrige uke. Ble litt tung i kroppen, litt tung i hodet. Ikke syk, bare "høst". Så er det mandag igjen, og ny dansetime. Kom ikke helt inn i følelsen i dag. Gikk til timen, og det begynte å regne. Mørkt var det også. Kjente en liten kribling i magen da det nærmet seg, men fortsatt tung i kroppen.

Jaja, går og skifter om, timen begynner og man kommer inn på dansegulvet. Fortsatt ikke helt sikker på hvordan dette skal gå. Men så! Inn fra venstre kommer en blid og uforskammet frisk danselærer og oppvarmingen er i gang. Og da skjer det noe med stemningen og hvordan ting oppleves. Man er i gang igjen! Og derfra og ut er livet herlig! :-) Endelig kan man leve seg litt inn i dansen igjen, (OK, det vil si for min del og intenst konsentrere seg om beina, før man blir påminnet om at man også har armer og hode og rygg), men forhåpentligvis kommer poenget mitt igjennom. Det er fortsatt utrolig morsomt å danse Sportsdans!)

Vi er nybegynnere enda. Dette blir den andre konkurransen vår, så vi legger ikke lista høyere enn at vi skal ha det morsomt, og forhåpentligvis få dommerne til å smile :-) Men selv vi som har ganske enkel og grei koreografi, og har danset denne en god stund nå, opplever at nå som det kun er ei uke igjen til konkurransen SÅ BEGYNNER JEG Å LURE PÅ ENKELTE TRINN. Var det tåball, eller flat fot der.. Skulle ikke gå an, en mann i sin beste alder osv, men sånn er det altså. But, no worries. Det ordner seg sikkert på de to siste dansetimene. Jada. Hmm.

Håper å se mange i Ålesund!!

 

#Dans #SportsDans #Trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits