Høstmesterskapet MNDK serie 4

Lørdag 27. september var det altså konkurranse i Vikåsenhallen i Trondheim: Høstmesterskapet MDNK serie 4!

Det ble arrangert av MOVE! Danseklubb i samarbeid med Dansestudio EnjoyBallroom.Du vet at noen har gjort et pent stykke forarbeid når hele salen rigges til på 3 timer en fredagskveld. Imponerende, og klapp på skuldra til alle som hjalp til! Både før, under og etter! :-)

Alder er ingen hindring, men synes likevel det var veldig hyggelig at vi fikk tre unge damer som dommertrio denne gangen :-). Tusen takk til Lillian Aasebø, Olga Divakova og Gracjana Buraczynska!Alltid like hyggelig med utregner Ann-Helen Karlsen også, som heldigvis fikk tilgang til en printer som vi fikk til å fungere relativt raskt denne gangen. Alltid godt for nervene dagen før en konkurranse! Her sammen med lydmann Aksel Tjora og i midten speaker Ole Jonny Klakegg.Jeg tror dette mesterskapet bar preg av at det ikke var mange ukene med trening etter sommerferien før det ble alvor, så jeg mener vi pleier å se noen flere par på gulvet, men uansett en flott gjeng med dansere på innmarsen.Alt i alt føler jeg at ting gikk på skinner, kun den vanlige halvtimen+ på overtid, og det har jeg lagt merke til at det er vanskelig å unngå når man skal organisere noe med så mange deltagere.
Ikke minst synes jeg vi var heldige som fikk oppleve Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen i både standard og latin! Wow, blir vel det mest dekkende ordet fra meg :-)

Alt i alt et flott gjennomført mesterskap!

Flere bilder for de spesielt interesserte her: Bilder fra Høstmesterskapet 2014.

Og helt til slutt, tusen takk til alle de som jobber i bakgrunnen for at dette skal fungere. Her representert ved sjefen for kiosken, Ingunn Tjora :-)Da er det bare å sette i gang å øve til neste mesterskap, som kommer allerede 26. oktober i Ålesund! 

#Dans #SportsDans #Konkurranse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits